Urnik in Lokacija

LEKCIJE ZAVEDANJA SKOZI GIBANJE (ATM®)

SREČANJA PREK SPLETA (Zoom): sreda 20h-21h

AJDOVŠČINA, Dom krajanov, Prešernova ul. 26: LEKCIJ DO NADALJNJEGA NI.

POSTOJNA, Točka moči, Ulica 1. maja 2c: LEKCIJ DO NADALJNJEGA NI.

FUNKCIONALNA INTEGRACIJA (FI®)

Lekcije funkcionalne integracije izvajam po dogovoru.

POPOTNICA ZA LEKCIJE PREK SPLETA

Naredite si stik s tlemi prijeten. Uporabite ležalno podlogo (armafleks, tanka penasta ležalka za na plažo ipd). Pri roki imejte zloženo brisačo ali manjši vzglavnik za podporo glave ter odejo.

Med lekcijo skrbite za svoje udobje. Gibe izvajajte počasi. Začnite z majhnimi gibi in jih postopoma povečujte, vendar ves čas ostanite v coni udobja. Ne pojdite do skrajnih meja svojih zmožnosti, delajte manj kot zmorete. Izogibajte se bolečini in naporu. Gibe lahko izvajate tudi samo v mislih. Iščite najlažjo pot, občutke lahkotnosti, ugodja. Bodite pozorni na dihanje, ki naj bo sproščeno. Če med izvajanjem gibov zaznate, da zadržujete dih, skrajšajte in upočasnite gibe do te mere, da bo dihanje spet gladko steklo. Počivajte preden počitek zares potrebujete. Pomnite: pri metodi Feldenkrais je manj zares več!

Ob vstopu na spletno srečanje bo vaš mikrofon izključen. Vabljeni, da ga vključite, ko se pozdravimo. Med lekcijo naj bodo mikrofoni zaradi zagotavljanja kakovosti zvoka ponovno izključeni. Zaželeno je, da se skupini pridružite z vključeno kamero in da jo namestite tako, da vas med izvajanjem gibov lahko spremljam ter tako poskrbim za vašo varnost. Po lekciji ste vabljeni, da (po želji) delite vaša opažanja ali postavite vprašanja, lahko neposredno prek pogovornega okna ali v naslednjih dneh prek e-pošte. Vaši komentarji so zame dragocena povratna informacija.

PODROBNEJE O LEKCIJAH ZAVEDANJA SKOZI GIBANJE

OPOZORILO

Lekcije zavedanja skozi gibanje (Awareness Through Movement®) in lekcije funkcionalne integracije (Functional Integration®) niso nadomestilo za zdravniško obravnavo. Če imate kakršne koli zdravstvene težave, se pred izvajanjem lekcij posvetujte s svojim zdravnikom in me nanje opozorite pred udeležbo na prvi lekciji.

Odgovornost je izključno na strani uporabnika; Mikrogib, Mateja Pate s.p., ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno osebno, stvarno in premoženjsko škodo, ki bi lahko nastala ob uporabi lekcij zavedanja skozi gibanje in funkcionalne integracije.