Delavnica Medenično dno

Mišice medeničnega dna odslikavajo naše življenjske izkušnje. Tudi pri uporabi teh mišic oblikujemo določene navade in medenično dno uporabljamo nesimetrično. Neravnovesje med mišicami medeničnega dna je lahko posledica poškodb, operacij, hormonskih sprememb, stresa ali pomanjkanja telesne aktivnosti, kaže pa se na različne načine: kot bolečine v ledvenem delu hrbta ali medenici, uhajanje urina, zaprtje, težave z ravnotežjem … Na lekcijah ozaveščanja skozi gib bomo prek nežnih, preprostih, raznolikih gibov raziskovali svoje gibanje in se naučili, kako koordinirati delo mišic medeničnega dna, trebušnih in hrbtnih mišic ter prepone, da bo njihovo delovanje usklajeno in bo podpiralo optimalno delovanje telesa.

UVOD v delavnico: VEČER ODPRTIH VRAT, 27. marec ob 19.30 na platformi Zoom.

Delavnica je zasnovana kot cikel desetih lekcij ozaveščanja skozi gib, ki bodo potekale med 28. marcem in 22. junijem 2023, in sicer:

  1. V ŽIVO v Ajdovščini (torek 19.30-20.30) in v Postojni (četrtek 18.00-19.00),
  2. PREK SPLETA ob četrtkih od 20.00 do 21.00.

Cena delavnice je 110 € za udeležbo v živo oziroma 100 € za udeležbo prek spleta. Ker gre za zaokrožen program, je priporočljivo, da se udeležite celotne delavnice. V primeru vaše odsotnosti na posameznem srečanju prejmete spletno povezavo do zvočnega posnetka lekcije. Če se udeležite celotne delavnice, prejmete v trajno last nekaj zvočnih posnetkov krajših vaj, s pomočjo katerih lahko vsak dan utrjujete pridobljeno znanje.

Možna je tudi udeležba na posamezni lekciji, pri čemer je cena 13 € za eno srečanje v živo oziroma 12 € za eno srečanje prek spleta. Pogoji poslovanja so objavljeni tukaj.

Če se celotne delavnice na vaše priporočilo udeleži oseba, ki še ne pozna metode Feldenkrais oziroma se še ni udeležila lekcij v organizaciji podjetja Mikrogib, prejmete 10-odstotni popust. Če se na delavnico hkrati z vami prijavi kdo od vaših družinskih članov, prejme 15-odstotni popust. Na delavnico se lahko prijavite prek e-naslova mateja@mikrogib.si ali telefona 041 393 513. Ob prijavi prosim navedite želeni termin (v živo Ajdovščina / v živo Postojna / splet).

Število mest na delavnici je omejeno. Prisrčno vabljeni!