NOVA SEZONA RAZISKOVANJA 2021/22

Vse, ki si ponovno ali na novo želite raziskovanja svojega gibanja v prijetni družbi, vabim k vpisu na lekcije ozaveščanja skozi gib. Program bo pester:

MESEC ODPRTIH VRAT je namenjen vsem, ki še niste preizkusili gibanja po metodi Feldenkrais. Brezplačno se nam lahko pridružite prek spleta vsako sredo ob 20h med 8. in 29. septembrom 2021. Velja tudi za tiste, ki metodo Feldenkrais že poznate, a se doslej še niste odločili, da bi se lekcij udeležili prek spleta.

REDNA SREČANJA na lekcijah ozaveščanja skozi gib prek spleta bodo potekala ob sredah ob 20h. Začnemo 8. septembra 2021.

NOVO! Za vse zgodnje ptice, ki rade naredite nekaj zase že pred službo: preizkusite, kako je začeti dan z metodo Feldenkrais! Lekcije ozaveščanja skozi gib vsak torek ob 6h (prek spleta).

DELAVNICA ZA HRBTENICO ‘SPROŠČENA SREDINA’ bo potekala kot osemtedenski cikel lekcij ozaveščanja skozi gib prek spleta, in sicer vsak četrtek ob 20h. Začnemo z brezplačno predstavitveno lekcijo 30. septembra 2021. Podrobnosti sledijo.

INDIVIDUALNE LEKCIJE funkcionalne integracije bom izvajala po dogovoru.

NE SPREGLEJTE: Za vse, ki že dolgo čakate na srečanja V ŽIVO … Optimistično sem rezervirala dvorano Doma krajanov v Ajdovščini za torke med 19.30 in 20.30. Začnemo 14. septembra 2021, če nam druženja ne bodo spet omejevali protiepidemični ukrepi. Vsakokratne prijave obvezne.

Informacije in prijave: mateja@mikrogib.si, 041 393 513

Z metodo Feldenkrais ste vedno na pravi poti. Na poti spoznavanja samega sebe.

Vabim vas, da skupaj zakorakamo v letošnjo jesen. Kmalu nasvidenje!